relaxinspanje.nl

Nieuws

11-11-2019

Een hele inspirerende dag bij wijnhuis Casa Rojo!

Een hele inspirerende dag bij wijnhuis Casa Rojo!

We zijn recent bij het moderne/innovatieve wijnhuis van Casa Rojo en zijn helemaal enthousiast over de wijnen, entourage en creativiteit. In het nederlands heeft Ilse ons alles verteld over de ontstaansgeschiedenis van Casa Rojo maar ook hoe de wijnen vandaag worden gemaakt en geëxporteerd. De trots straalde er vanaf en het proeven van al het lekkers was als een kroon op ons bezoek. Een echte aanrader!

 

Voor meer informatie verwijzen we graag naar: https://casarojo.com

20-09-2019

Bezorging van de boodschappen tot in de keuken!

Bezorging van de boodschappen tot in de keuken!
Sinds kort is het via de Mercadona mogelijk om de boodschappen online te bestellen en deze thuis (in het appartement) te laten bezorgen. Dus als zelfs 5 minuten lopen naar de spar op het resort te ver is dan is dit echt een uitkomst.
 
Zin om in de iets koelere nazomermaanden nog te genieten van al het moois dat Spanje te bieden heeft? Informeer bij ons naar beschikbaarheid!
13-09-2019

Nieuwe parel in Murcia!

Nieuwe parel in Murcia!
 
 
Recent hebben we genoten van dit nieuwe culinaire pareltje dat Murcia rijk is. Bij La Pilar Asador weten ze je naast een aaneensluiting van culinaire verwennerijen ook te verassen met het interieur. Het plafond bestaat uit glooiende flessen wijn en hout, er is al een architectuur prijs mee gewonnen! Vergeet geen tafel te reserveren want de zaken lopen goed.
 
Benieuwd naar nog meer culinaire aanraders? Neem contact met ons op via mail of facebook!
30-08-2019

Knippen / massage, alles op het resort.

Knippen / massage, alles op het resort.
 
 
Wist je dat je voor het wassen/knippen/kleuren van je haar gewoon in Al Kasar (het winkelcentrum op 5 wandelminuten afstand van het appartement) terecht kunt? Maar ook voor massages en andere beauty behandelingen kunt u daar terecht. Informeer bij ons naar de beste adresjes.
16-08-2019

Foodmarket in Murcia!

Foodmarket in Murcia!
 

Rotterdam heeft zijn markthal, Amsterdam zijn foodhallen maar Murcia heeft zijn Mercado Correos. In dit voormalige hoofdpostkantoor bevindt zich nu een door foodmarket. Alle keukens onder 1 dak in dit recent geopende gebouw. Het ziet er niet alleen super strak uit, ook de restaurants en bediening zijn strak georganiseerd. Leuk om eens op aan andere manier te lunchen?

 
Informeer bij ons naar de locatie van de foodmarket en uiteraard naar eventuele beschikbaarheid van ons appartement. We helpen u graag verder.
02-08-2019

Fietsen huren op het resort.

Fietsen huren op het resort.
 
 
Onze kinderen hebben recent fietsen gehuurd waarmee ze over het resort konden rijden. Heel leuk (en handig als je je realiseert dat een rondje golfbaan al snel 7 kilometer is!). Of het nu gaat om kinderfietsen/ mountainbikes of tandems, alles is beschikbaar voor Euro 8,= dag.
 

 

19-07-2019

Lunch bij Bangalore!!

Lunch bij Bangalore!!
 
 
We zijn recent weer in Puerto de Mazarron geweest en een lunch bij beachclub Bangalore blijft 1 van onze hoogtepunten. Met onze voetjes in het zand hebben we weer genoten van bijvoorbeeld de tonijn tartare en bijpassende tongstrelende rose. Vergeet niet een tafeltje te reserveren want wij zijn niet de enigen die enthousiast zijn.
 
Interesse in het huren van ons appartement? Op deze site treft u nog veel meer! Het versturen van een mailtje of berichtje via Facebook (relaxinspanje) kan natuurlijk ook.
05-07-2019

Leerzame dag!

Leerzame dag!
 
 
Recent zijn we op zaterdag naar Primadomus geweest. Dit is een 2e vestiging (van de stichting AAP) waar apen en katachtigen (tijgers/leeuwen) revalideren. Gedurende een 2 uur durende rondleiding (wij helpen je graag om met een Engelse gids in contact te komen) leer je ontzettend veel over de dieren en al het leed wat wij mensen ze aandoen.
 
Interesse in zo'n bezoek of ons appartement? Wij helpen je graag verder.
21-06-2019

Ook tijdens je vakantie 'in shape' blijven!

Ook tijdens je vakantie

Op het resort bevindt zich een goede gym. Voor Euro 8,= per dag / Euro 16 per week,= kun je onbeperkt genieten van de gym en dagelijkse bootcampen.

Voor meer informatie over beschikbaarheid en de gym helpen we je graag verder.

07-06-2019

Ontzettend kindvriendelijk!

Ontzettend kindvriendelijk!
 
 
Wist u dat ons appartement ontzettend kindvriendelijk is? Of het nou over kinderstoeltjes / kinderspeelgoed / spelletjes / strandspeelgoed of kinderbedjes gaat, alles is aanwezig.
 
Daarnaast is ook het resort met al zijn speeltuintjes / ijssalon / snoepwinkel en niet te vergeten alle zwembaden een waar paradijs! 
 
Informeer bij ons naar beschikbare weken.
page loading