relaxinspanje.nl

Nieuws

15-02-2019

Het voorjaar doet zijn best!

Het voorjaar doet zijn best!

Met temperaturen ruim boven de 20 graden en de velden weer prachtig in bloei is de regio Murcia een bezoek meer dan waard.

 

Interesse in een warme lentezon? Informeer naar de mogelijkheden/beschikbaarheid.

04-02-2019

Nieuwe vliegveld is geopend!

Nieuwe vliegveld is geopend!

We hebben het er al vaker over gehad maar sinds half januari is het dan zover, vliegveld Corvera is geopend!

 

Een grote aanwinst voor de provincie Murcia en in het bijzonder ons appartement want nu bent u na aankomst in Spanje nog sneller bij ons appartement.

 

Voor meer informatie over het vliegveld verwijzen we graag naar: www.corveraairporttravel.com.

En we helpen u natuurlijk graag met het zoeken/vinden van aantrekkelijke tickets als u ons appartement huurt.

25-01-2019

Een dag tussen de dolfijnen en walvissen

Een dag tussen de dolfijnen en walvissen

Wat een bijzondere beleving! Recent zijn we een dag op pad geweest met  …. Van Cetaceans & Navigation (http://www.rutasdetierraymar.com/). Deze club is gespecialiseerd in nautische trips en wij hebben gekozen voor een dag op volle zee met als doel DOLFIJNEN! We hebben niet alleen van de middellandse zee en speelse dolfijnen genoten maar kregen als kers op de taart ook nog een 6 tal walvissen die hun ruggen schuurden aan onze boot. Onvergetelijk om zulke machtige beesten te horen blazen en communiceren!
Interesse in ons appartement om deze beleving ook te gaan meemaken? Informeer bij ons naar beschikbaarheid!

18-01-2019

Even helemaal onthaasten…..

Even helemaal onthaasten…..

Op vakantie gaan is natuurlijk al een vorm van onthaasten maar op een klein uurtje rijden vanaf het appartement bevindt zich de ultieme onthaastlocatie. In Balneario de Archena (https://balneariodearchena.com/) komt u gegarandeerd tot rust! Dompel jezelf een dag onder in 1 van de diverse zwembaden gevuld met thermaal water. Maar het is ook mogelijk om een massage / modderbad / beauty behandeling / sauna / detox behandeling of 1 van de vele andere mogelijkheden te beleven. Interesse in onthaasten 2.0? Informeer naar beschikbaarheid van ons appartement en we helpen je graag verder met het plannen van een onvergetelijke dag in het Balneario.

28-12-2018

Boswandeling Sierra Espuna

Boswandeling Sierra Espuna

Dat het nabijgelegen natuurpark Sierra Espuna mooi was wisten we maar na de dino wandeling (zeer geschikt om met kinderen te doen) en een ‘wild’lunch bij restaurant La Perdiz (https://www.casasruraleslaperdiz.es/) zijn we helemaal enthousiast geworden! Blijft bijzonder, vanaf het resort 20 min naar het noorden en je bevindt je in de heuvels van een prachtig natuurpark en 20 minuten naar het zuiden en je zit te genieten van een visje aan het strand.

Wil je ook aan den lijve ondervinden of je nu een natuur- of strandmens bent? Informeer bij ons naar de beschikbaarheid van ons appartement.

21-12-2018

Klimmen en klauteren in Cartagena

Klimmen en klauteren in Cartagena

Het komt maar weinig voor maar heel soms valt het weer iets tegen en dan is het leuk om eens van de gebaande paden af te wijken. Zo zijn we recent met de kinderen naar Parque Rafael de la Cerda geweest (http://www.parquetentegorra.es/). Een mooi aangelegd park waar de kinderen genoten hebben van een prachtig doolhof en onder prive begeleiding hebben geklommen/geklauterd en getokkeld (van de lage en hoge baan!).
Bent u ook op zoek naar bezigheden die net even anders zijn dan de gangbare uitjes? Of bent u na het lezen benieuwd in welke weken het appartement nog beschikbaar is? Neem vooral contact met ons op!

14-12-2018

Culinaire traktatie!

Culinaire traktatie!

In oktober hebben we voor de 2e keer mogen genieten van een uitgebreide lunch met bijpassende wijnen bij Local de Ensayo (https://www.localdensayo.com/). Een met 1 ster geprezen restaurant wat net iets buiten het centrum ligt. Een absolute aanrader! Vergeet niet te reserveren want met hun successen stijgen het aantal reserveringen hard.
Bent u benieuwd naar meer van dit soort verborgen parels? Of krijgt u bij het lezen van dit bericht ook zo’n zin om te genieten van ons appartement? Neem contact met ons op om te informeren naar beschikbaarheid!

07-12-2018

We gaan de diepte in!

We gaan de diepte in!

Zin in een ander klimaat? Even de hitte of zeldzame regen van buiten ontvluchten? Breng eens een bezoek aan Parque Minero in La Union (http://www.parqueminerodelaunion.es). Voor zowel jong als oud is het erg interessant om te zien hoe de mijnbouw van ijzererts tot redelijk recent (1991) actief is geweest. Met een treintje word je naar de ingang van de mijn gebracht alwaar een gids (indien gewenst in het Engels) de ondergrondse rondleiding zal verzorgen.

Krijg je bij het lezen ook zin in Spanje een bezoek aan de mijn? Informeer bij ons naar beschikbaarheid van het appartement.

30-11-2018

Spaanse herfst!

Spaanse herfst!

Waar we hier nu te maken hebben met een echte herfst (bladeren vallen / veel wind & regen en nachtvorst) kun je in Spanje nog genieten van een constante 20 graden met dagelijks zon. Ook interesse in het tijdelijk ontvluchten van de herfst? Informeer bij ons naar de mogelijkheden/beschikbaarheid.

27-03-2018

10% korting voor U!!

10% korting voor U!!

Eerder hebben we u al geïnformeerd over onze samenwerking met www.holidaycars.com. Wij willen U als huurder van ons appartement extra belonen door 10% korting te geven op een door u gehuurde auto via Holidaycars. U kunt hiervoor in aanmerking komen door gebruik te maken van: http://www.holidaycars.com/autohuur/spanje/…

 

voor aanvullende informatie helpen wij u graag verder.

page loading