relaxinspanje.nl

Nieuws

16-08-2019

Foodmarket in Murcia!

Foodmarket in Murcia!
 

Rotterdam heeft zijn markthal, Amsterdam zijn foodhallen maar Murcia heeft zijn Mercado Correos. In dit voormalige hoofdpostkantoor bevindt zich nu een door foodmarket. Alle keukens onder 1 dak in dit recent geopende gebouw. Het ziet er niet alleen super strak uit, ook de restaurants en bediening zijn strak georganiseerd. Leuk om eens op aan andere manier te lunchen?

 
Informeer bij ons naar de locatie van de foodmarket en uiteraard naar eventuele beschikbaarheid van ons appartement. We helpen u graag verder.
02-08-2019

Fietsen huren op het resort.

Fietsen huren op het resort.
 
 
Onze kinderen hebben recent fietsen gehuurd waarmee ze over het resort konden rijden. Heel leuk (en handig als je je realiseert dat een rondje golfbaan al snel 7 kilometer is!). Of het nu gaat om kinderfietsen/ mountainbikes of tandems, alles is beschikbaar voor Euro 8,= dag.
 

 

19-07-2019

Lunch bij Bangalore!!

Lunch bij Bangalore!!
 
 
We zijn recent weer in Puerto de Mazarron geweest en een lunch bij beachclub Bangalore blijft 1 van onze hoogtepunten. Met onze voetjes in het zand hebben we weer genoten van bijvoorbeeld de tonijn tartare en bijpassende tongstrelende rose. Vergeet niet een tafeltje te reserveren want wij zijn niet de enigen die enthousiast zijn.
 
Interesse in het huren van ons appartement? Op deze site treft u nog veel meer! Het versturen van een mailtje of berichtje via Facebook (relaxinspanje) kan natuurlijk ook.
05-07-2019

Leerzame dag!

Leerzame dag!
 
 
Recent zijn we op zaterdag naar Primadomus geweest. Dit is een 2e vestiging (van de stichting AAP) waar apen en katachtigen (tijgers/leeuwen) revalideren. Gedurende een 2 uur durende rondleiding (wij helpen je graag om met een Engelse gids in contact te komen) leer je ontzettend veel over de dieren en al het leed wat wij mensen ze aandoen.
 
Interesse in zo'n bezoek of ons appartement? Wij helpen je graag verder.
21-06-2019

Ook tijdens je vakantie 'in shape' blijven!

Ook tijdens je vakantie

Op het resort bevindt zich een goede gym. Voor Euro 8,= per dag / Euro 16 per week,= kun je onbeperkt genieten van de gym en dagelijkse bootcampen.

Voor meer informatie over beschikbaarheid en de gym helpen we je graag verder.

07-06-2019

Ontzettend kindvriendelijk!

Ontzettend kindvriendelijk!
 
 
Wist u dat ons appartement ontzettend kindvriendelijk is? Of het nou over kinderstoeltjes / kinderspeelgoed / spelletjes / strandspeelgoed of kinderbedjes gaat, alles is aanwezig.
 
Daarnaast is ook het resort met al zijn speeltuintjes / ijssalon / snoepwinkel en niet te vergeten alle zwembaden een waar paradijs! 
 
Informeer bij ons naar beschikbare weken.
24-05-2019

Een spectaculaire dag!!

Een spectaculaire dag!!
 
 
Recent hebben we genoten van een prachtige tour op een quad. Gedurende 2 uur zijn we dwars door glooiende velden met olijfboomgaarden / mandarijnbomen / dadels en druiven gereden. Prachtige uitzichten op bergen en meren, een absolute aanrader. Na afloop kregen we bij hotel Mariposa een 4 gangen lunch aangeboden. Voor meer informatie over beschikbaarheid van ons appartement en deze en/of andere spectaculaire daagjes uit informeren wij u graag.
19-04-2019

Murcia met het hele gezin!

Murcia met het hele gezin!
Alstublieft, in onderstaande bijlage treft u 28 pagina's vol met inspirerende tips aan hoe u uw verblijf in de regio Murcia met uw gezin nog leuker en diverser in kunt vullen.
 
Bijgaand de link: https://issuu.com/murciaturistica/docs/familiar_ingl__s_web/1
 
En uiteraard helpen wij u graag verder met leuke activiteiten. Informeer bij ons naar beschikbaarheid, er zijn nog wat weken beschikbaar voor de zomervakantie!
 
Prettig weekend straks!
09-04-2019

Wilson tennisrackets gratis te gebruiken!

Wilson tennisrackets gratis te gebruiken!
Wist u dat er 2 prachtige Wilson tennisrackets klaarliggen in het appartement? Op het resort bevinden zich 2 tennisbanen (met verlichting).
 
Werken aan uw backhand? Ook dat kan want een tennisleraar helpt u graag verder. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
09-04-2019

Vanaf heden dagelijkse busverbinding van/naar het resort!

Vanaf heden dagelijkse busverbinding van/naar het resort!

Vanaf vandaag is het resort nog beter te bereiken. Tweemaal daags is er een busverbinding van/naar: 

1. Aguilas (leuke badplaats met culturele hoogtepunten
2. Puerto de Mazarron (strand)
3. Camposol (handig voor de boodschappen)
4. Hacienda del Alamo (fijn om eens een andere golfbaan te proberen of te genieten van een uitgebreide SPA behandeling
5. Het vliegveld (niet onbelangrijk )

 

Informeer bij ons naar de vertrek/aankomsttijden en beschikbaarheid van ons appartement.

page loading