relaxinspanje.nl

Nieuws

17-02-2020

Een dag minder weer en toch zin in (overdekte) actie....?

Een dag minder weer en toch zin in (overdekte) actie....?
We zijn afgelopen najaar met het gezin naar Planeta Roca gegaan alwaar we de fijne kneepjes van het klimmen hebben geleerd. Voor jong en oud (amateur of juist expert) heel leuk om mee te maken en met een gegarandeerde spierpijn de dag erna.
 
Voor meer informatie: http://www.planetaroca.com
20-01-2020

Heerlijke lunch in Totana!

Heerlijke lunch in Totana!
Elke woensdagochtend staat het centrum van Totana in het teken van de markt. Een gezellig samenzijn van mensen en marktlui. We zijn recent geweest en hebben onze ogen uitgekeken. Na de markt zijn we naar het populaire restaurant d'tables, net iets buiten het centrum gegaan voor een lunch. Voor slechts Euro 15,= per persoon hebben we genoten van een heerlijke 3 gangen lunch met drankje en espresso. Een echte aanrader en mogelijk ook leuk om het te combineren met een tochtje door het nabij gelegen Sierra Espuna.
09-12-2019

Guilty pleasure......

Guilty pleasure......
We hebben ons eerder al enthousiast uitgelaten over een guilty pleasure, nu maar ook attenderen we jullie graag op een verduiveld lekker drankje te weten de pacharán.
 
Pacharán is een likeur op basis van anijs en sleedoornbessen en wordt doorgaans gedronken in een groot rond glas met veel ijs. De drank is afkomstig uit Baskenland en Navarra, maar is sinds de jaren vijftig bekend in heel Spanje.
25-11-2019

Een leuke en actieve dag voor de kinderen!

Een leuke en actieve dag voor de kinderen!
In de heuvels achter Murcia ligt het mooie natuurgebied van Sierra de Carrascoy (vanaf het appartement kijk je naar de uitlopers ervan), een prachtig gebied om een dag te besteden in de natuur. Echter, ook voor de kinderen is er een hele leuke attractie (goed verborgen, dat dan weer wel) waar ze kunnen klimmen/klauteren/trampoline springen/abseilen/paardrijden en nog veel meer. Google de naam (zie foto) en je rijdt er zo heen (laat je niet weerhouden door het laatste stukje off road, het komt helemaal goed.
11-11-2019

Een hele inspirerende dag bij wijnhuis Casa Rojo!

Een hele inspirerende dag bij wijnhuis Casa Rojo!

We zijn recent bij het moderne/innovatieve wijnhuis van Casa Rojo en zijn helemaal enthousiast over de wijnen, entourage en creativiteit. In het nederlands heeft Ilse ons alles verteld over de ontstaansgeschiedenis van Casa Rojo maar ook hoe de wijnen vandaag worden gemaakt en geëxporteerd. De trots straalde er vanaf en het proeven van al het lekkers was als een kroon op ons bezoek. Een echte aanrader!

 

Voor meer informatie verwijzen we graag naar: https://casarojo.com

20-09-2019

Bezorging van de boodschappen tot in de keuken!

Bezorging van de boodschappen tot in de keuken!
Sinds kort is het via de Mercadona mogelijk om de boodschappen online te bestellen en deze thuis (in het appartement) te laten bezorgen. Dus als zelfs 5 minuten lopen naar de spar op het resort te ver is dan is dit echt een uitkomst.
 
Zin om in de iets koelere nazomermaanden nog te genieten van al het moois dat Spanje te bieden heeft? Informeer bij ons naar beschikbaarheid!
02-08-2019

Fietsen huren op het resort.

Fietsen huren op het resort.
 
 
Onze kinderen hebben recent fietsen gehuurd waarmee ze over het resort konden rijden. Heel leuk (en handig als je je realiseert dat een rondje golfbaan al snel 7 kilometer is!). Of het nu gaat om kinderfietsen/ mountainbikes of tandems, alles is beschikbaar voor Euro 8,= dag.
 

 

19-07-2019

Lunch bij Bangalore!!

Lunch bij Bangalore!!
 
 
We zijn recent weer in Puerto de Mazarron geweest en een lunch bij beachclub Bangalore blijft 1 van onze hoogtepunten. Met onze voetjes in het zand hebben we weer genoten van bijvoorbeeld de tonijn tartare en bijpassende tongstrelende rose. Vergeet niet een tafeltje te reserveren want wij zijn niet de enigen die enthousiast zijn.
 
Interesse in het huren van ons appartement? Op deze site treft u nog veel meer! Het versturen van een mailtje of berichtje via Facebook (relaxinspanje) kan natuurlijk ook.
21-06-2019

Ook tijdens je vakantie 'in shape' blijven!

Ook tijdens je vakantie

Op het resort bevindt zich een goede gym. Voor Euro 8,= per dag / Euro 16 per week,= kun je onbeperkt genieten van de gym en dagelijkse bootcampen.

Voor meer informatie over beschikbaarheid en de gym helpen we je graag verder.

07-06-2019

Ontzettend kindvriendelijk!

Ontzettend kindvriendelijk!
 
 
Wist u dat ons appartement ontzettend kindvriendelijk is? Of het nou over kinderstoeltjes / kinderspeelgoed / spelletjes / strandspeelgoed of kinderbedjes gaat, alles is aanwezig.
 
Daarnaast is ook het resort met al zijn speeltuintjes / ijssalon / snoepwinkel en niet te vergeten alle zwembaden een waar paradijs! 
 
Informeer bij ons naar beschikbare weken.
page loading