relaxinspanje.nl

Resort/Golf

Resort

Het resort Condado de Alhama is onderdeel van Polaris World Golfresorts. Hieronder vallen in totaal 7 resorts, die bij elkaar in de buurt liggen (30 min.).

Alle resorts zijn keurig aangelegd met wandelpaden en veel groen uit de omgeving, zoals palmbomen, olijfbomen en sinaasappelbomen.

Centraal op de resorts staat dat u zich kunt ontspannen. Een ieder op zijn of haar eigen manier.

Hieronder volgt een omschrijving van de faciliteiten waar u op de resorts gebruik van kan maken.

Als huurder van het appartement kunt u van de faciliteiten van alle resorts gebruik maken. Hierdoor staan er verschillende zwembaden, tennisbanen, sportscholen en zelfs voetbalvelden tot uw beschikking. Uniek zijn wel de 4 golfbanen (in de toekomst zullen dit er 9 zijn!), ontworpen door de beroemde golfer Jack Nicklaus, die zich over de verschillende resorts verspreid bevinden. Op Condado de Alhama bevindt zich een uitdagende 18 holes golfbaan waar uiteraard het oefenen op de driving range en het krijgen van een les van een pro ook tot de mogelijkheden behoort. Meer informatie over de golfmogelijkheden vindt u later op deze pagina.

Kinderen kunnen zich vermaken in de vele speeltuinen, welke zich op loopafstand bevinden. Ook staat er oppasservice tot uw beschikking.

Ook voor uw dagelijkse boodschappen hoeft u het resort niet af. In het winkelcentrum Al Kasar (op slechts enkele minuten lopen van het appartement) treft u een grote supermarkt, met een zeer uitgebreid assortiment alwaar u elke dag verse produkten kunt kopen. Het winkelcentrum van Condado de Alhama is gebouwd in Marokkaanse stijl, waar u zich in Oosterse sferen zult wanen.

Op 1 van de gezellige terrasjes kunt u even op adem komen.

Heeft u iets te vieren of heeft u geen zin om te koken? Breng dan eens een bezoek aan één van de restaurants. Alle maaltijden zijn bereid met verse produkten en uiteraard heeft elk restaurant een goede wijnkaart.

’s Avonds kunt u voor een drankje terecht in de pub/bar met regelmatig life muziek en thema-feesten.  

 

Het resort is beveiligd en alleen door eigenaren, huurders of gasten te betreden. Wij melden u vooraf aan zodat u het resort kunt betreden. Daarna kunt u uw auto laten registreren waardoor u door middel van camera´s het resort op/ en af kunt.

 

Golf

De golfbanen op de verschillende resorts maken onderdeel uit van de Nicklaus Golf Trail, die uiteindelijk zal bestaan uit 9 golfbanen. Een ideale plek voor golfreizen/golfvakantie. Vanaf het appartement kijkt u uit over de golfbaan Alhama Best Golf. De banen, ontworpen in samenwerking met de beroemde golfer Jack Nicklaus, zijn zeer gevarieerd en van hoge kwaliteit. Hieronder treft u een selectie van deze banen maar op respectievelijk 5 minuten afstand (Sensoll) en op 10 minuten afstand (Haciende de Alamo) treft u nog 2 prachtige golfbanen!

Mar Menor Best Golf

“The course has a smooth feel, wide fairways and large, simply shaped bunkers”

Holes     18        

Par        72

Lengte   5958 m.

Prijs       9-holes €40 (niet huurder €50)

 18-holes €55 (niet huurder €80)

 

La Torre Best Golf

“This course has reduced dimensions and wide fairways and large bunkers”

Holes     18

Par        68

Lengte   5403 m.

Prijs       9-holes €29 (niet huurder €45)

 18-holes €45 (niet huurder €65)

El Valle Best Golf

“It has two lakes, streams, small waterfalls and groups of bunkers all surrounded by rocks and abundant native vegetation which make this course one of the great challenges of the Nicklaus Golf Trail”

Holes     18

Par        71

Lengte   6145 m.

Prijs       9-holes €29 (niet huurder €45)

 18-holes €45 (niet huurder €65)

Hacienda Riquelme Best Golf

“The fairways of the Hacienda Riquelme golf course run between Olive trees, wild flowers and 5 lakes”

Holes     18

Par        72

Lengte   6416 m.

Prijs       9-holes €29 (niet huurder €45)

 18-holes €45 (niet huurder €65)

La Loma Best Golf (gepland)

“With a golf academy and advanced teaching centre La Loma Best Golf will be perfect for those starting out in the world of golf as well as a quick Nicklaus Design course”

Holes     9

Par        27

Lengte   1238 m.

Prijs       nog onbekend

Las Terrazas Best Golf (in aanbouw)

“Its main characteristics are undulating fairways and greens which run between deserts style dunes, a lack of bunkers and a large 6 hectare lake”

Holes     18

Par        72

Lengte   6498 m.

Prijs       nog onbekend

Alhama Best Golf

“It  features sharp changes in elevation and 4 lakes and is one of the most attractive courses in the whole of Spain”

Holes     18

Par        72

Lengte   6918 m.

 

Prijs       9-holes €40 (niet huurder €50)

 18-holes €55 (niet huurder €90)

 

De prijzen zijn van december 2011. Er zijn echter veel maatschappijen waarbij de greenfees voordeliger af te nemen zijn (en direct online te boeken!). Voor de golfbaan op het resort verwijzen we graag naar:http://golf.marmenorresort.com/en/campo/index/id/6

Voor informatie over de laatste tarieven en over de tarieven van andere golfbanen in de omgeving kunt u contact met ons opnemen of kijken op de algemene site www.clubmurcia.com.

 

“Discover the best golf experience in Europe”